Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Úvodní slovo

Eva Grenová

Vážené kolegyně, vážení kolegové, přátelé i obchodní partneři, i když to venku vypadá na nadcházející jaro, věřím, že nás zima ještě neopustila a jistě se přihlásí v plné síle nejpozději na Velikonoce, jak to má ve zvyku.

Rok 2023 zahajujeme novinkou v podobě aktuální obsazenosti termínů na našich webových stránkách a tímto přinášíme další digitální zvýhodnění pro naše uchazeče. V minulosti jsme již nechali digitálně zpracovat naše otázky k písemným testům zpřístupnili je online. Není tedy nutné nic instalovat, či aktualizovat. Veškeré otázky jsou aktuální vzhledem k platné legislativě a přístupné z Vašich zařízení (notebook, PC, mobilu, tabletu). Také jsme zajistili online přihlášku k přípravným kurzům a zkouškám, kterou můžete vyplnit na našich webových stránkách. Po jejím odeslání dostanete hned informace o potřebných dokladech ke zkoušce. Celý proces se tímto pro obě strany urychlil. Samozřejmě stále dále vymýšlíme, jak nejlépe vám celou přípravu před zkouškou i samotnou zkoušku usnadnit. Pokud sami máte nápad z pohledu uchazeče, budu jen ráda, když se se mnou o něj podělíte.
Aktuální termíny přípravných kurzů i zkoušek z odborných způsobilostí již máme vyvěšeny na našich webových stránkách www.karoei.cz. Děkuji, že nám zachováváte přízeň, voláte, konzultujete, a vracíte se k nám 😊